Bedieningen van zonwering

Bedieningselectie ritsscreens

Na de kleur en kastselectie in stap 1, montage en afmetingselectie in stap 2, selecteert u in stap 3 de gewenste bediening van uw nieuwe ritsscreen. 

Type motor ritsscreen

Bij ritsscreens hebben wij de mogelijkheid om deze elektrisch uit te voeren door middel van een motor met schakelaar of afstandsbediening. De keuze hiervoor wordt aangeduid met het oranje vlak binnen het bestelproces:

Bedieningsmogelijkheden

Wij maken gebruik van een kwalitatief zeer hoogwaardige motor met vijf jaar fabrieksgarantie! Wij passen deze motoren al vele jaren toe en er zijn ondertussen al duizenden producten met deze motoren door ons geproduceerd. Het uitvalpercentage van deze motoren is te verwaarlozen. Vandaar dat wij de vijf jaar fabrieksgarantie kunnen en willen garanderen!

Type besturing ritsscreen

Als u binnen het bestelproces kiest voor een bediening met schakelaar wordt ook altijd de schakelaar door ons meegeleverd. 

schakelaar ritscreen

Als u kiest voor een ritsscreenmotor met afstandbediening kunt u ook bepalen welke zender u wilt. Zo kunt u kiezen voor een wandzender die u op de muur plakt (10 mm dik) of een handzender die u overal kunt opbergen. Bij de handzender kunt u kiezen tussen handzender voor één kanaal en een handzender voor vijf kanalen. Bij de handzender voor één kanaal heeft u de mogelijkheid om één ritsscreen of een groep ritsscreens aan te sturen, echter niet afzonderlijk. Bij een vijfkanaals handzender heeft u dus wel de mogelijkheid om vijf verschillende producten of groepen producten afzonderlijk aan te sturen! Mocht u meerdere screens bestellen, dan kunt u binnen het bestelproces bij de eerste ritsscreen een vijfkanaals handzender kiezen en de volgende ritsscreens zonder bediening bestellen. 

handzenders

Stroomuitvoerritsscreen

Als laatste bepaalt u binnen het bestelproces de kant waar u de stroomkabel wilt hebben. Kijkt u hiervoor goed waar u binnen het huis de stroompunten zitten. Let wel op dat u vanaf buiten bepaald waar het snoer uitgevoerd wordt!

Het snoer wordt altijd achter de kast uitgevoerd en geeft u de mogelijkheid om het snoer achter de geleider naar onderen door te voeren om binnen de snoeren zo veel mogelijk weg te kunnen werken. Hierdoor heeft u geen storende bekabeling in het zicht zitten.

Meer informatie over uw nieuwe ritsscreen? 

Wilt u graag meer informatie over onze ritsscreens? 

Meer informatie over ritsscreens

Of wilt u graag in contact komen met ons?

Neem vrijblijvend contact met ons op