Inmeten Knikarmscherm

De afmetingen en montage van uw terrasscherm

Na de kleur en kastselectie in stap 1, selecteert u in stap 2 de gewenste montage en afmeting van uw nieuwe terrasscherm. 

Montage van uw terrasscherm

Eerst bepaalt u de gewenste montage aan de hand van uw situatie:

  • Standaard kapsteunen
  • Verlengde kapsteunen

knikarmscherm

U kunt een pdf document downloaden die beschrijft hoe deze montageprincipes werken en hoe u de maatvoering hiervoor kunt bepalen. Dit kunt u doen bij stap 2 van het bestellen van uw nieuwe terrasscherm. 

Twijfelt u nog welke montage u moet selecteren? Geen probleem, kies dan voor de inmeetservice om er zeker van te zijn dat u de juiste maten heeft geselecteerd.

Onze inmeetservice betekent dat wij alles vooraf bij u komen inmeten en de maten controleren. Zo heeft u 100% zekerheid!

Afmeting terrasschermen

Bij stap 2 van het bestelproces kunt u de gewenste maatvoering ingeven voor de juiste prijsberekening. Binnen het bestelproces kunt u maten selecteren tot een maximale breedte van 5500 mm en een maximale uitval van 3000 mm. Aarzelt u niet om bij grotere maten contact op te nemen. Hiervoor hebben wij namelijk nog talloze oplossingen waarbij wij u zeker van dienst kunnen zijn!

Meer informatie over uw nieuwe terrasscherm? 

Na het selecteren van de gewenste montage en afmeting, selecteert u binnen de volgende stap de gewenste bediening. Wilt u graag meer informatie over de onze terrasschermen? 

Meer informatie over terrasschermen

Of wilt u graag in contact komen met ons? 

Neem vrijblijvend contact met ons op