Inmeten Ritsscreens

Montage en afmetingselectie zipscreen

Na de kleur en kastselectie in stap 1, selecteert u in stap 2 de gewenste montage en afmeting van uw nieuwe zipscreen. 

Montagemogelijkheden

Type montage zipscreen

Eerst bepaalt u de gewenste montage. De drie meest gangbare montageprincipes:

  • frame op het kozijn
  • frame op de muur
  • frame op de muur en het kozijn

Bij elk van bovenstaande montageprincipe kunt u een pdf document downloaden die beschrijft hoe dit montageprincipe werkt en hoe u de maatvoering hiervoor kunt bepalen. Dit kunt u doen binnen stap 2 van het bestellen van uw nieuwe zipscreen. 

Twijfelt u nog welke montage u moet selecteren? Geen probleem, kies dan voor de inmeetservice om er zeker van te zijn dat u de juiste maten hebt geselecteerd. Tip: Tel 200mm er bij op in de hoogte en de breedte wanneer u uw  kozijn(en) hebt opgemeten. Dit zorgt ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan wat betreft de prijsstelling.

Onze inmeetservice betekent dat wij vooraf bij u komen inmeten en de maten controleren. Zo heeft u 100% zekerheid!

Afmeting zipscreens

Binnen stap 2 van het bestelproces kunt u de gewenste maatvoering ingeven voor de juiste prijsberekening. Binnen het bestelproces kunt u maten selecteren tot een maximale breedte van 4000 mm en een maximale hoogte van 3300 mm. Aarzelt u niet om bij grotere maten contact op te nemen. Hiervoor hebben wij namelijk nog talloze oplossingen waarbij wij u zeker van dienst kunnen zijn!

Naast de maatvoeringen heeft u ook nog de keuze uit opvulstrip. Hiermee kunt u uw zipscreen uitvullen om zo eventuele obstakels te vermijden.

Meer informatie over uw nieuwe zipscreen? 

Na het selecteren van de gewenste montage en afmeting, selecteert u binnen de volgende stap de gewenste bediening. Wilt u graag meer informatie over onze ritsscreens? 

Meer informatie over zipscreens 

Of wilt u graag in contact komen met ons? 

Neem vrijblijvend contact met ons op