Inmeten Rolluiken

Rolluiken: Hoe bepaald u de maatvoering van uw rolluik

Na de kleur en het model te kiezen in stap 1, selecteert u in de tweede stap uw montagesituatie en de gewenste afmetingen van uw nieuwe rolluik.

Type montage rolluiken

Eerst bepaalt u de gewenste montage voor uw situatie. Voor u hebben wij de drie meest gangbare montageprincipes op tekening gezet:

  • Geleiders en kast op het kozijn
  • Geleiders en kast op de muur
  • Geleider tussen de muur en kast op de muur

Instructies voor het bepalen van de juiste maatvoering en uitleg over de verschillende montageprincipes kunt u vinden bij stap 2. Hier kunt u namelijk pdf documenten downloaden die u stap voor stap begeleiden bij het inmeten van de betreffende montagesituatie. De maatvoering is belangrijk voor uw nieuwe rolluik.

Twijfelt u nog over de maatvoeringen en de montage van uw rolluik? Geen probleem, kies dan voor de inmeetservice voor 100% maatgarantie. Tip: Tel 250 mm op bij de hoogte en 200 mm bij de breedte als u uw kozijn(en) heeft opgemeten. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan wat betreft de prijsstelling van uw rolluik.

Afmeting van uw rolluiken

Bij stap 2 kunt u de maatvoering ingeven voor de exacte prijsberekening. Binnen het bestelproces van deze rolluiken kunt u maten selecteren tot een maximale breedte van 3200 mm en een maximale hoogte van 3000 mm. Aarzelt u niet om bij grotere maten contact op te nemen. Hiervoor hebben wij namelijk nog talloze oplossingen waarbij wij u zeker van dienst kunnen zijn!

Naast de maatvoeringen heeft u ook nog de keuze uit verschillende typen geleiders. Hiermee kunt u het rolluik uitvullen of de geleiders smaller bestellen om zo eventuele obstakels te vermijden.

Meer informatie over uw nieuwe rolluiken? 

Na het selecteren van de gewenste montage en afmeting, selecteert u binnen de volgende stap de gewenste bediening. Wilt u graag meer informatie over onze rolluiken? 

Meer informatie over rolluiken

Of wilt u graag in contact komen met ons? 

Neem vrijblijvend contact met ons op