Levertijd en verzendkosten

Verzending en bezorging van uw zonwering

De zonwering die u bestelt, wordt voor u op maat gemaakt. De productietijd bedraagt bij zonwering ongeveer 4 weken en bij rolluiken 3 weken. In drukke periodes zoals het hoogseizoen kan het zijn dat de productietijd wat langer is dan gebruikelijk.

Wanneer de producten bij ons binnen zijn, bellen we u voor het maken van een afspraak. 

Betalen

U kunt uw bestelling helemaal compleet invoeren op deze website. Ideaal. Het enige dat u niet online doet, is betalen. We hebben gekozen voor de meest veilige en betrouwbare oplossing. U betaalt bij ons wanneer u de goederen afhaalt óf bij aflevering. De bestelling via de webshop is wel een rechtmatige order en wordt als zodanig behandeld. Deze bestellingen kunnen niet meer gewijzigd of geannuleerd worden omdat deze producten helemaal op maat voor u worden gemaakt.

Bestellen in drie stappen

Stel gemakkelijk uw eigen zonwering samen. In slechts drie stappen bepaalt u de kleur die past bij uw woning, de kap en het profiel dat u mooi vindt, de afmetingen en de bediening.

Inclusief aanvullende services

Mocht u gebruik willen maken van aanvullende services, zoals de inmeetservice of de montageservice, dan ziet u in het bestelproces hier direct de prijs voor. Deze prijzen voor montage zijn gebaseerd op standaard situaties. Het totaalbedrag rekent u af bij aflevering.

Zonwering bestellen via onze webshop geeft u dus een zeker en veilig gevoel. En dat gevoel continueren we graag met onze kwaliteitszonwering en nazorg!

Bent u overtuigd? Bestel direct uw product of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.