Heb je advies nodig? Bel: 0342 - 231 358 of mail: info@bestelzonwering.nl Bel of mail!
  • Nederlandse fabrikant
  • Advies op maat
  • Vakkundige montage

Bestellen en bezorgen

Bestellen in drie stappen
Actieproducten kunnen snel en eenvoudig via de configurator worden besteld. Voor alle producten (ook de actieproducten) kun je een offerte aanvragen, een adviesgesprek inplannen of een inmeetafspraak maken. De bestelling via de webshop is een rechtmatige order en wordt als zodanig behandeld. Deze bestellingen kunnen niet meer gewijzigd of geannuleerd worden omdat deze producten helemaal op maat gemaakt worden.
 

Betalen
Nadat de zonwering afgehaald, bezorgd of gemonteerd is, wordt de betaling geregeld per factuur.
 

Aanvullende services
Wij bieden een inmeet- en montageservice aan, om je volledig te ontzorgen. Uiteraard stopt onze service niet na betaling. Wij geven 3 jaar garantie op onze Solar producten, 5 jaar op onze Basic Lijn en 7 jaar op onze Excellent Lijn.


Levertijd
De productietijd wordt in het scherma hieronder weergegeven. Als je gebruik maakt van onze montageservice, komt hier in het laagseizoen één week bovenop en in het hoogseizoen twee weken. De levertijd is altijd een schatting, dit komt omdat onze zonweringen maatwerk zijn en dus uniek. Wij plannen het proces zo strak mogelijk in, maar hebben natuurlijk ook te maken met leveranciers. Tenslotte is de levertijd in het laagseizoen anders dan in het hoogseizoen. Uiteraard doen wij ons uiterste best om de zonwering zo snel mogelijk te leveren, onze medewerkers houden je hiervan op de hoogte!

 

Product

Geschatte productietijd laagseizoen

Geschatte productietijd hoogseizoen

Ritsscreens 

2-4 weken

3-5 weken

Rolluiken

2-3 weken

4-5 weken

Knikarmschermen

3-4 weken

5-6 weken

Uitvalschermen

3-4 weken

5-6 weken

 

Verzendmethodes

  • Afhalen in Barneveld  (gratis)
  • Bezorgen  (€90,- incl. BTW)
  • Bezorgen en montage (vanaf €240,- incl. BTW)

 

Je zonwering is gereed en komt zo snel mogelijk jouw kant op via één van bovenstaande methodes. Bij bezorging van de zonwering zijn de verzendkosten 90 euro. De kosten van de montageservice zijn afhankelijk van jouw situatie en worden berekend na het inmeten.
Let op! Bezorging en montage is niet mogelijk op de Waddeneilanden.