Zonwering inmeetafspraak

Zonwering inmeten

De ritsscreens, screens, rolluiken of uitvalschermen die u bestelt, maken wij volledig op maat voor u. Dat komt vanzelfsprekend heel precies. De zonwering wordt namelijk gemonteerd op of dichtbij uw kozijn. Als de maatvoering niet klopt, is de zonwering te groot of te klein en heeft u een probleem met de montage.

(in)Meten is weten

Uw zonwering is een op maat gemaakt product. Het is daarom erg belangrijk, dat de bestelde maten ook daadwerkelijk juist zijn. We hebben dan ook een uitgebreide inmeetinstructie op onze webshop staan. Wilt u toch liever vertrouwen op de rolmaat of duimstok van een zonweringspecialist? Tegen een kleine vergoeding worden de producten vakkundig ingemeten. En tegelijkertijd kunt u zich door ons laten adviseren. Uiteraard hebben we altijd kleurstalen bij zich, dus u krijgt tijdens het inmeten ook nog eens advies op maat. U koopt tenslotte niet elk jaar zonwering!

De inmeetservice: zo werkt het

Tijdens het bestelproces geven wij u een duidelijke uitleg over het inmeten. Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste maten hanteert? Maak dan gebruik van onze inmeetservice. Dat werkt eenvoudig.

  • Bij uw bestelling geeft u de maten aan zoals u die hebt ingemeten. De voorlopige prijs die u krijgt, is dan heel betrouwbaar.
  • Wij neemt contact op met u en komen langs om de zonwering in te meten.

U krijgt een product met exact de juiste maten. Wilt u ook zeker zijn van een vakkundige montage? Lees dan meer over de montageservice.

Inmeetaanvraag