Over ons

Meer dan een webshop

Onze webshop is een unieke, online service voor onze klanten die geen mogelijkheid hebben om onze showroom te bezoeken. Door te winkelen in onze webshop profiteert u van scherpe prijzen, daar u in de webshop veel zaken zelf uitzoekt, zonder daarbij onze hulp nodig te hebben. We kunnen ook heel goed begrijpen dat u persoonlijk contact wilt hebben bij de aanschaf van uw zonwering, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Online gemak én maximale betrouwbaarheid

Onze webshop maakt het voor u gemakkelijk om uw zonwering te bestellen. Wij weten dat u graag voor kwaliteit en betrouwbaarheid kiest, maar ook voor het gemak van online bestellen. In onze webshop komen deze twee voordelen samen.

Kwaliteit op maat

Het maatwerk dat u via deze webshop bestelt, wordt binnen drie weken door onze leverancier (SunCircle te Barneveld) voor u vervaardigd. We leggen de lat hoog als het gaat om kwaliteit. Elk (rits)screen, rolluik, knikarmschem of uitvalscherm wordt door deze vakmensen op maat gemaakt en pas na zorgvuldige controle verzonden.

In drie stappen uw gewenste zonwering

In slechts drie stappen bepaalt u de eigenschappen van uw nieuwe zonwering. Na het selecteren van de gewenste kleur en kast, selecteert u binnen de tweede stap de gewenste afmeting, waarna in de derde stap de gewenste bediening wordt gekozen. Wilt u meer informatie over onze verschillende typen buitenzonwering? Ga naar meer informatie over:

Of wilt u graag in contact komen met ons? Neem vrijblijvend contact met ons op!