Werkwijze

1. Ga je zelf meten of laat je inmeten?

Bij het bestellen van zonwering heeft u de keuze om de zonwering zelf in te meten of het door ons in te laten meten. Bekijk hieronder hoe je zonwering inmeet en wat de vervolgstappen zijn. 

Inmeten door Bestelzonwering.nl

Laat u de zonwering door ons inmeten? Na een aanvraag op onze website nemen we contact op om een afspraak in te plannen. Onze vertegenwoordiger komt bij u langs, meet de zonwering in en geeft u advies aan de hand van uw wensen.

Zonwering zelf inmeten

De ritsscreens, screens, rolluiken of uitvalschermen die u bestelt, maken wij volledig op maat voor u. Dat komt vanzelfsprekend heel precies. De zonwering wordt namelijk gemonteerd op of dichtbij uw kozijn. Als de maatvoering niet klopt, is de zonwering te groot of te klein en heeft u een probleem met de montage.

(in)Meten is weten

Uw zonwering is een op maat gemaakt product. Het is daarom erg belangrijk, dat de bestelde maten ook daadwerkelijk juist zijn. We hebben dan ook een uitgebreide inmeetinstructie op onze webshop staan. Wilt u toch liever vertrouwen op de rolmaat of duimstok van een zonweringspecialist? Tegen een kleine vergoeding worden de producten vakkundig ingemeten. En tegelijkertijd kunt u zich door ons laten adviseren. Uiteraard hebben we altijd kleurstalen bij ons, dus u krijgt tijdens het inmeten ook nog eens advies op maat. U koopt tenslotte niet elk jaar zonwering!

2. Advies en offerte

Inmeten

Aan de hand van uw wensen en de afmetingen adviseren wij u graag over onze zonwering en de mogelijkheden. We stellen dan een passende offerte op die u van ons per mail ontvangt. Nadat u akkoord heeft gegeven op de offerte gaan we voor u aan de slag. Zodra de zonwering na enkele weken klaar is, nemen we contact op zodat u de zonwering bij ons af kunt halen of we plannen een montageafspraak in.

3. Montage afspraak

Wilt u zeker zijn van een vakkundige montage, dan maakt u gebruik van onze inmeet- en montageservice. 

  • U geeft aan dat u gebruik wilt maken van de inmeet- en montageservice.
  • U rondt uw bestelling af (de extra kosten voor aanvullende services worden direct vermeld)
  • Wij komen eerst bij u inmeten en pas daarna worden de maten definitief.

Als de bestelde zonwering is vervaardigd, komen wij bij u langs om deze te monteren en in werking te stellen.

Ziet u de montage wel zitten maar wilt u alleen zeker zijn van de juiste maten? Kies dan voor onze inmeetservice.

4. Zelf monteren

Hogere wiskunde is het niet, een ritsscreen, screen, rolluik of uitvalscherm monteren. Maar het komt wel precies. Als de zonwering bijvoorbeeld niet waterpas of niet haaks wordt gemonteerd, functioneert deze niet, niet goed of niet soepel. De onderdelen kunnen zelfs beschadigd raken. Daarom geven wij u bij uw bestelling de nodige montage-instructies.