Service & garantie

Vijf jaar garantie op alle producten

 

Veilige aankoop

Als u uw zonwering bij ons bestelt, bent u verzekerd van een veilige aankoop. U kiest voor zonwering met een hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. Maar dat niet alleen. Wij tekenen namelijk voor maar liefst vijf jaar garantie. Deze garantie dekt alle voortijdige mankementen aan uw zonwering. Alleen schade door verkeerd gebruik of onzorgvuldigheid is uitgesloten.

Onderdelen volledig vergoed

De vervangende onderdelen krijgt u volledig vergoed. Dankzij de hoge kwaliteit van de componenten is de kans klein dat u aanspraak moet maken op de garantievoorwaarden. Het is echter een veilig idee dat u 5 jaar lang eventueel defecte onderdelen vergoed krijgt.

Twee jaar garantie op handbedieningen

Op handmatige bedieningen kunnen wij twee jaar garantie verlenen. Wij gebruiken ook hiervoor zeer hoogwaardige materialen van Geiger, afkomstig uit Duitsland, voor de bedieningen met slinger. Ook voor handbediende producten gebruiken wij topkwaliteit. Echter doordat de producten moeten worden bediend, is vooral de gebruiker verantwoordelijk voor de levensduur. U heeft bij deugdelijk gebruik jarenlang plezier van de zonwering die u bij ons bestelt!

Kleine lettertjes

We schrijven onze kleine lettertjes gewoon even groot op. Om aanspraak te maken op de garantie, moet uw product wel aantoonbaar tweejaarlijks onderhoud hebben ondergaan. Daarnaast wordt er geen garantie gegeven op de lak in gebieden strak aan de kust. De zoutinvloeden van de zee kunnen de laklaag beschadigen. Als laatste: normale slijtage valt niet onder de garantie, zoals u begrijpt. Voor de rest kunt u onbezorgd genieten van uw zonwering!

Productregistratie

Heeft u al een product bij ons aangeschaft ? Dan kunt u hier uw product registreren om aanspraak te maken op de garantie, mocht dit onverhoopt nodig zijn (de registratie verloopt via de site van SunCircle).

Bent u overtuigd? Bestel direct uw product of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak, de koffie staat klaar!