Veelgestelde vragen

Is er een mogelijkheid de producten te bekijken?

In de showroom van onze dealers heeft u de mogelijkheid de producten te zien en uit te proberen. Daar zijn daar ook stalenboeken aanwezig met een ruime keuze in doekstalen.

Kan ik met zonwering besparen op mijn energierekening?

Met zonwering kunt u zeker besparen op je energierekening. Dat komt omdat je met zonwering kunt voorkomen dat in de zomer de warmte naar binnen trekt. Daardoor hoef je bij hoge temperaturen minder elektrisch te koelen. In de winter kunnen rolluiken juist isoleren en verliest je minder warmte.

Is mijn terrasscherm of uitvalscherm waterdicht?

Het acryldoek van een terrasscherm, ook wel knikarmscherm genoemd, wordt waterafstotend behandeld. Zo kan het doek best tegen een lichte regenbui, maar in het geval van normale of langdurige regenval moet het opgerold blijven. Wanneer het doek toch nat is geworden, laat het dan volledig opdrogen voordat je het scherm sluit. Lees er meer over op onze pagina doekeigenschappen.

Hoe zorg ik dat mijn zonwering lang meegaat?

Door de zonwering regelmatig schoon te maken voorkom je vlekken in de stof die moeilijk te verwijderen zijn. Daarnaast is het aan te raden het scherm te sluiten bij hevige windstoten en regenbuien. Lees er meer over op onze pagina doekeigenschappen

Ik wil een adviesgesprek en een inmeetafspraak inplannen. Welke volgorde kan ik hiervoor het beste aanhouden?

Wij raden aan om eerst een adviesgesprek met één van onze adviseurs in te plannen en daarna een inmeetafspraak te maken. 

Kan een adviesgesprek alleen telefonisch?

Nee. Als je het adviesgesprek liever fysiek hebt, ben je altijd welkom op onze locatie in Barneveld. Neem hiervoor contact met ons op, dan weet je zeker dat we alle tijd voor je hebben.

Wat kan ik van het adviesgesprek verwachten?

In het gesprek gaat een van onze adviseurs met jou kijken naar de zonwering die het best in jouw situatie past. Samen nemen jullie onze producten en mogelijkheden door. Het gesprek is telefonisch, waardoor je de deur niet uit hoeft!