Heb je advies nodig? Bel: 0342 - 231 358 of mail: info@bestelzonwering.nl Bel of mail!
  • Nederlandse fabrikant
  • Advies op maat
  • Vakkundige montage

Koop hier topkwaliteit rolluiken

Wilt u van een goede nachtrust profiteren en uw woning goed verduisteren? Dat doet u met onze op maat gemaakte rolluiken. Met goede rolluiken zorgt u niet alleen voor optimale verduistering van uw woning, maar profiteert u ook nog van onder andere extra privacy. Waar u ook zonwering nodig hebt, wij realiseren het voor u.

Voordelen van onze rolluiken

Onze rolluiken hebben enorm veel voordelen waar u van kunt profiteren.

Profiteer van een goede nachtrust door verduisterende rolluiken

U herkent het vast: u wilt slapen maar de zon is nog niet onder, of de lantaarnpalen op straat schijnen uw kamer in. Wanneer u rolluiken laat monteren, merkt u meteen verschil: rolluiken verduisteren namelijk 100% uw slaapkamer. Doordat onze rolluiken zijn voorzien van een aluminium buitenlaag, worden ook de trillingen van geluid opgevangen. Hierdoor heeft u dus ook geen last van geluid van buiten. Met rolluiken kunt u dus heerlijk slapen in een donkere en stille kamer.

Bespaar energie door de isolerende werking

Aangezien de energieprijzen tegenwoordig erg hoog zijn, snappen we het maar al te goed dat u de energierekening zo laag mogelijk wilt houden. Doordat onze rolluiken zijn gemaakt van extra dikke lamellen van volgeschuimd aluminium, hebben ze een hoge isolatiewaarde. Hierdoor gaat er geen warmte verloren en hoeft uw verwarming minder hard te werken, met als gevolg een lagere energierekening.

Houd de hitte buiten in de zomer met rolluiken

De zomers in Nederland worden steeds warmer, maar u houdt de warmte buiten uw huis met onze rolluiken. Door onze rolluiken in de zomer overdag dicht te houden, houdt u de warmte buiten. Zo hoeft uw airco geen overuren te draaien en zit u heerlijk koel in uw huis. Het omgekeerde geldt natuurlijk in de winter. Onze rolluiken zorgen ervoor dat de warmte in uw huis blijft, zodat u niet uw verwarming onnodig hoog hoeft te zetten.

Schrik inbrekers af met goede rolluiken

Het raam is een makkelijke plek voor inbrekers om uw huis in te komen. Wanneer u uw rolluiken dicht houdt, komen inbrekers veel minder makkelijk uw huis in. Daarnaast kunnen inbrekers niet zien welke waardevolle spullen er in uw huis liggen wanneer u uw rolluiken dicht heeft. Zo zijn rolluiken dus ook inbraakwerend.

Voorkom inkijk

Wanneer u in de avond op de bank zit met het licht aan, kunnen mensen vanaf de straat gemakkelijk uw huis in kijken. Wanneer u een rolluik aanschaft, heeft u hier geen last meer van. Door de dikke lamellen kan namelijk niemand heen kijken.

Rolluiken inclusief montage

Onze rolluiken kunt u zelf monteren, maar we snappen het ook als u dit liever niet zelf doet. Daarom kunt u bij ons kiezen voor rolluiken inclusief montage. Tijdens het bestelproces kunt u zelf kiezen of u de rolluiken wilt laten monteren. Het is erg belangrijk dat de rolluiken goed worden gemonteerd. Is dit niet het geval? Dan functioneren de rolluiken niet goed. Onze vakmensen verzorgen daarom graag de montage van de rolluiken.

Voor de doe het zelver is het verstandig om erop te letten dat de rolluiken waterpas worden gemonteerd. Let er ook op dat u de rolluiken niet haaks monteert. Om u zo veel mogelijk op weg te helpen, krijgt u bij de bestelling de nodige montage-instructies.

Laat uw rolluiken inmeten

Wanneer u nieuwe rolluiken aanschaft, wilt u natuurlijk dat ze perfect op uw woning aansluiten. Daarom bieden wij u de mogelijkheid aan om uw rolluiken te laten inmeten. Met onze inmeetservice weet u zeker dat uw rolluiken perfect passen. We bieden u 100% maatgarantie. U kunt ook voor deze service kiezen wanneer u wel zelf de rolluiken wilt monteren.

Rolluiken op maat

U wilt natuurlijk dat de rolluiken perfect op uw woning aansluiten. Daarom maken wij de rolluiken op maat. Welke soort of maat u ook kiest, wij realiseren het voor u. Op de gevels van woningen, garages en bedrijfspanden: onze rolluiken passen overal.

Creëer zelf rolluiken die perfect bij uw woning passen

Doordat rolluiken duidelijk in zicht zijn, is het belangrijk dat ze bij uw woning passen. Daarom kunt u met onze configurator geheel zelf uw rolluiken naar wens samenstellen. Zo zijn onze aluminium lamellen beschikbaar in verschillende kleuren. U bepaalt ook geheel zelf hoe het kastprofiel eruit ziet. De keuzes die u maakt zijn van invloed op hoeveel de rolluiken kosten. Voor welk rolluik u ook gaat, u bent zeker van:

  • Standaard extra dikke lamellen;

  • Een kleur, kap en profiel naar keuze;

  • Comfortabele elektrische (afstand)bediening;

  • Vijf jaar garantie.

Bediening van rolluiken: elektrisch of handmatig

Waar rolluiken vroeger handmatige bediening hadden, is dat tegenwoordig voornamelijk elektrisch. Bij ons kunt u nog steeds uit drie mogelijkheden kiezen: handbediend, met een schakelaar of met een afstandsbediening. Er zitten veel voordelen aan elektrische rolluiken. Zo kunt u met één druk op de knop uw automatische rolluiken openen of sluiten. U hoeft geen kracht meer te zetten en aan een om de rolluiken zelf te openen of sluiten. Daarnaast lopen elektrische rolluiken veel stiller dan een handbediende variant. Of u nu gaat voor handmatige bediening of elektrische bediening, wij realiseren het voor u.

Wat kost een rolluik?

Wanneer u nieuwe rolluiken gaat kopen, is het natuurlijk fijn om te weten wat ze gaan kosten. Daarom ziet u bij ons, bij elke stap die u zet in onze configurator, meteen hoe duur uw rolluiken gaan worden. Het is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren hoe duur uw rolluik wordt. Zo is het afhankelijk van het type bediening: gaat u voor handbediend, of voor elektrische bediening? Hetzelfde geldt voor de lamelkeuze.

Bestel uw rolluiken online bij Bestelzonwering.nl

Wilt u uw rolluiken online bestellen? Ga dan voor onze rolluiken van de beste kwaliteit. U stelt gemakkelijk zelf uw eigen rolluiken samen op onze website. In slechts drie stappen bepaalt u de kleur die past bij uw woning, de kap en het profiel dat u mooi vindt. Daarnaast bepaalt u ook zelf de afmetingen en de bediening. U krijgt meteen de totaalprijs te zien. Rondt u uw bestelling af? Dan kunt u binnenkort uw nieuwe rolluiken ophalen bij een specialist in de buurt of de producten laten bezorgen.

Heeft u nog vragen over onze rolluiken? Neem dan gerust contact met ons op, wij geven u graag deskundig advies. Wilt u graag eerst onze rolluiken in het echt bekijken? Kom dan op afspraak langs in onze showroom in Barneveld! Samen kijken we welk rolluik het beste aansluit bij uw wensen.