Heb je advies nodig? Bel: 0342 - 231 358 of mail: info@bestelzonwering.nl Bel of mail!
  • Nederlandse fabrikant
  • Advies op maat
  • Vakkundige montage

Elektrische rolluiken inclusief montage

Elektrische rolluiken inclusief montage

 

Als je op zoek bent naar een veilige en stijlvolle manier om jouw woning af te schermen van de buitenwereld, zijn rolluiken de perfecte oplossing. Rolluiken staan bekend om de isolerende werking, prettig voor alle seizoenen. Onze rolluiken zijn sterk, duurzaam en kunnen aangepast worden aan jouw persoonlijke stijl.

Plan hier een vrijblijvend adviesgesprek

 

Rolluiken met montage


De rolluiken van Bestelzonwering.nl zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, stijlen en maten om aan jouw wensen te voldoen. Ze kunnen worden gemonteerd om uw woning te verduisteren en om privacy te bieden. Wij beschikken over een eigen montageteam die de rolluiken monteren. Met de rolluiken kun je zelf de hoeveelheid lichtinval en temperatuur in huis regelen. De rolluiken zijn eenvoudig te bedienen.

Onze rolluiken gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn bestand tegen weersomstandigheden. Bovendien bieden onze rolluiken extra bescherming tegen inbrekers, zodat jij je veiliger voelt. 

 

rolluik

 

Maatwerk rolluiken


Wij helpen je graag met het vinden van de perfecte zonwerende oplossing voor jouw huis. In een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze adviseurs, worden de mogelijkheden voor jouw situatie doorgenomen. Daarnaast bieden wij een inmeetafspraak. De kosten van een rolluik hangen van de gewenste maatvoering en jouw persoonlijke voorkeuren. Configureer hier jouw rolluik.