Heb je advies nodig? Bel: 0342 - 231 358 of mail: info@bestelzonwering.nl Bel of mail!
  • Nederlandse fabrikant
  • Advies op maat
  • Vakkundige montage

Verschillen en voordelen van onze zonweringen

Zonweringen zijn een perfecte manier om de zon tegen te houden en jouw huis te beschermen tegen de warmte. Zowel in de zomer als de winter zorgen onze zonweringen ervoor dat je huis comfortabel is en een aangename temperatuur houdt. Er zijn veel verschillende zonweringen, afhankelijk van wat voor schaduw jij wenst. Daarnaast bieden wij een inmeetservice en hebben wij een eigen montageteam, zodat je volledig ontzorgd wordt.

De vier meest voorkomende zonweringen zijn:

  • Ritsscreens
  • Rolluiken
  • Knikarmschermen
  • Uitvalschermen

 

Ritsscreens


Ritsscreens zijn zonweringen die de warmte tegenhouden én licht doorlaten. Anders dan standaard screens worden deze screens vastgehouden in geleiders. Hierdoor zijn de ritsscreens windvast en kunnen ze niet klapperen. De ritsscreens geven een strakke, stijlvolle uitstraling aan je huis en zijn eenvoudig te bedienen. Onze ritsscreens zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en stijlen. De screens voorkomen inkijk van voorbijgangers, terwijl je het uitzicht behoudt.

 

screens

 

Rolluiken


Rolluiken zijn elektrisch bediende zonweringen gemaakt van aluminium en zijn bestand tegen weer en wind. Ze zijn voorzien van een motor die ervoor zorgt dat de rolluiken op en neer kunnen bewegen. Rolluiken bieden volledige verduistering  en zijn hierdoor ideaal te gebruiken voor slaapkamers. De rolluiken zijn duurzaam en helpen je te besparen op uw energierekening. In de zomer houden de rolluiken de warmte buiten, dit scheelt in het gebruik van de airco. In de winter houden de rolluiken de kou tegen, waardoor je minder gebruik hoeft te maken van de verwarming. Daarnaast verhoog je met rolluiken de inbraakveiligheid van uw huis, bescherm je jouw privacy en dempen geluiden van buitenaf.

 

rolluiken

 

Knikarmschermen


Wil je in de zomer extra genieten van de tuin? Een knikarmscherm of terrasscherm is een zonnescherm wat een fijne schaduwplek creëert.  Knikarmschermen zijn zonneschermen die vastgehouden worden door twee knikarmen die het scherm in een hoek bewegen. De armen zitten direct onder het doek, dit zorgt voor een vrije doorloop. Deze sfeervolle zonneschermen zijn ideaal om in de zomer te genieten van jouw tuin, terwijl je beschermt wordt tegen uv-stralingen. 

 

knikarmschermen

 

Uitvalschermen


Uitvalschermen zijn een soort zonwering die een goede schaduw bieden in huis. Het scherm hangt deels voor het raam en heeft openingen aan de zijkant. Hierdoor kun je nog wel naar buiten kijken. De armen zitten hier, in tegenstelling tot de knikarmschermen, niet direct onder het doek. Uitvalschermen vallen dicht bij het raam uit en zijn dan met name geschikt voor plekken waar je niet regelmatig langs hoeft te lopen.

 

uitvalscherm

 

Onze adviseurs geven je graag advies over de juiste zonwering voor jouw situatie. Plan hier een vrijblijvend adviesgesprek. Daarnaast bieden wij een inmeetservice en hebben wij een eigen montageteam, zodat jij volledig ontzorgd wordt.