Heb je advies nodig? Bel: 0342 - 231 358 of mail: info@bestelzonwering.nl Bel of mail!
  • Nederlandse fabrikant
  • Advies op maat
  • Vakkundige montage

Uitvalschermen op maat

Een elektrisch uitvalscherm: dé zonwerende oplossing voor binnen


Een uitvalscherm is een zonnescherm wat gebruikt wordt om zonlicht in huis te blokkeren. Een uitvalscherm wordt op de plek gehouden door armen aan beide kanten van het scherm. In tegenstelling tot een knikarmscherm lopen deze armen niet direct onder het doek. Het is daarom niet mogelijk om onder een uitvalscherm door te lopen. Een uitvalscherm wordt dan ook vaak gekozen bij kantoorpanden, flats en voortuinen. Het voordeel van een uitvalscherm (in plaats van binnenzonwering) is dat het raam niet opwarmt en dat laagstaande zon ook tegengehouden wordt.

Maak hier je inmeetafspraak

 

uitvalscherm

 

Uitvalschermen naar jouw smaak


Bij Bestelzonwering.nl maken wij de uitvalschermen op maat, naar jouw persoonlijke voorkeuren. Naast de afmetingen, maak je keuzes over de kleuren, kappen, profielen en soorten bediening voor jouw uitvalscherm. Onze adviseurs helpen je graag om de beste zonwering voor jouw situatie te kiezen! 
 

Voordelen Bestelzonwering.nl


In een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze adviseurs, worden alle mogelijkheden voor uw situatie doorgenomen. Daarnaast bieden wij een inmeetservice en wij beschikken over een eigen montageteam. Configureer hier jouw uitvalscherm.