Heb je advies nodig? Bel: 0342 - 231 358 of mail: info@bestelzonwering.nl Bel of mail!
  • Nederlandse fabrikant
  • Advies op maat
  • Vakkundige montage

Elektrische screens voor buiten

Elektrische buitenscreens
 

Ritsscreens zijn dé uitkomst om jouw woning te verkoelen in de warme zomermaanden. De screens houden de warmte buiten, maar behouden de natuurlijke lichtinval en voorkomen hiermee een opgesloten gevoel. Een screendoek wordt strak over het raam gespannen en zorgt voor een stijlvolle uitstraling van jouw huis. De ritsscreens worden in de geleiders vastgehouden en zijn hierdoor windvast. Bestelzonwering.nl maakt de screens volledig op maat en uiteraard naar jouw smaak! Maak hier een inmeetafspraak.

 

Buitenscreens zonwering: meer dan alleen zonlicht weren
 

Naast de eerdergenoemde voordelen zorgen screens voor meer privacy. De screens belemmeren de inkijk naar binnen, maar laten nog wel licht door. Omdat je wel naar buiten kunt kijken door een screen, ervaar je geen opgesloten gevoel. Daarnaast geven ritsscreens een strakke uitstraling aan de woning. Wij verkopen ook verduisterende ritsscreens, deze houden maar liefst 99% van het licht tegen!

 

screens

 

Een ritsscreen voor buiten naar jouw smaak
 

Ritsscreens zijn er in veel verschillende kleuren en stijlen, zodat jij kunt kiezen wat het best bij jou past. Ben je op zoek voor een zonwering aan de zonkant van de woning? Dan is een Solar ritsscreen ook een mogelijke, duurzame optie. De Solar ritsscreens werken op zonne-energie en wordt op het kozijn geplaatst. Hierdoor zijn er geen gaten in de wand en kabels nodig. Tenslotte zijn er verschillende opties in de bediening van jouw screen.

 

Waarom elektrische screens buiten?


De screens worden aan de buitenkant van het huis geplaatst. Op deze manier warmt het raam niet op en wordt er meer warmte tegengehouden dan wanneer een screen aan de binnenkant geplaatst zou worden. De screens blokkeren UV-stralingen en zorgen voor een extra laag isolatie, waardoor energiekosten verminderd worden.

 

Voordelen Bestelzonwering.nl
 

In een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze adviseurs, worden de mogelijkheden voor jouw situatie doorgenomen. Wij bieden een inmeetservice en beschikken over een eigen montageteam. Configureer hier jouw ritsscreen.