Heb je advies nodig? Bel: 0342 - 231 358 of mail: info@bestelzonwering.nl Bel of mail!
  • Nederlandse fabrikant
  • Advies op maat
  • Vakkundige montage

Verduisterende screens voor je slaapkamer

Vooral in de zomermaanden is het een uitdaging om de slaapkamer te verkoelen. Een verduisterend screen kan dan de perfecte oplossing zijn, deze laten minder licht door en houden meer warmte tegen.

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

 

Verduisterende screens buiten


De verduisterende screens worden aan de buitenkant van de woning bevestigd en houden maar liefst 99% van het zonlicht tegen. Screens van Bestelzonwering.nl worden aan de buitenkant van het raam geplaatst, omdat het doek op deze manier licht weerkaatst en de warmte buitenhoudt. 

 

Voordelen van verduisterende screens
 

  • De verduisterende screens zijn uiteraard zonwerend, maar houden daarnaast ook warmte tegen. Zo heb je ook in de warme zomermaanden een aangename temperatuur in je slaapkamer.
  • De screens voorkomen dat voorbijgangers naar binnen kunnen kijken.
  • Eenvoudig te bedienen met behulp van een afstandsbediening.
  • De screens zorgen voor een stijlvolle uitstraling.

 

screens

 

Verduisterende screens slaapkamer

 

Onze meest verkochte  screens voor slaapkamers zijn verduisterende screens. Deze zorgen voor meer verkoeling. De kleur van het screendoek heeft hierbij een minimale invloed op de lichtdoorlaatbaarheid. Zo zal een donker screendoek iets meer licht doorlaten, maar ook meer warmte blokkeren dan een licht screendoek.

 

Beste screen verduisterend doek
 

De screens van Bestelzonwering.nl worden gemaakt van een sterk glasvezeldoek. De ritsscreens zitten aan de zijkant met een rits vast in de geleiders, dit zorgt ervoor dat het screendoek windvast is.

De juiste screen voor jouw woning is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren. Er zijn nog verschillende keuzes en opties mogelijk bij het uitzoeken van een screen.

  • De screendoeken zijn beschikbaar in verschillende kleuren.
  • De screens kunnen bediend worden met een schakelaar of een afstandsbediening. Een schakelaar wordt op één plek bevestigd, terwijl een afstandsbediening verplaatst kan worden.
  • Naast de standaard ritsscreens, verkopen wij ook Solar screens, deze screens werken op zonne-energie. Deze zijn ook met verduisterende screendoeken beschikbaar.

 

Zijn screens verduisterend?


Bij Bestelzonwering.nl hebben we twee opties in lichtdoorlaatbaarheid van de screens. Onze standaard ritsscreens houden 95% van het zonlicht tegen. Deze screens blokkeren inkijk van buitenaf, maar behouden het open gevoel doordat je nog wel naar buiten kunt kijken. De verduisterende ritsscreens houden 99% van het zonlicht tegen.  

 

render

Hierboven is een afbeelding te zien van onze leverancier SunCircle. Links is het 1% screendoek (verduisterend) weergegeven. Rechts wordt het 5% screendoek (standaard) weergegeven. 

 

Verduisterend screen buiten prijzen


De prijs van een verduisterend screen is afhankelijk van verschillende zaken. Ten opzichte van de standaard screens zijn de verduisterende screens 30 euro duurder per m2. Onze screens zijn maatwerk en omdat wij voor service staan, komen wij graag eerst inmeten. Op deze manier kom jij niet voor verrassingen te staan! 

 

Verduisterende screens woonkamer


Verduisterende screens worden naast de slaapkamer, ook veel gebruikt voor de woonkamer. De verduisterende screens in combinatie met sfeervolle verlichting, creëren een gezellige ruimte. Perfect om avonden op de bank door te brengen! Ook voorkomen de screens dat je meubilair verkleurt door het zonlicht.

 

Wist je dat?


... Bestelzonwering.nl 5 jaar garantie biedt op uw producten?

... We een inmeetservice aanbieden? Maak hier een inmeetafspraak.

… Wij beschikken over een eigen montageteam?